Gård & Skog
Om oss

Vi är verksamma i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län

Vi är bondpojkar. Vår släkt består av skogsbrukare och lantbrukare och vi deltar i skötseln av föräldragården, belägen i Emmaboda kommun. Med denna erfarenhet som grund driver vi också Gård & Skog.

Vi är utbildade inom skog, ekonomi och gårdsförmedling och har tillsammans arbetat många år inom skogsbranschen. Detta gör att vi kan erbjuda ett brett tjänsteutbud. Som kund kan du samla all din rådgivning hos Gård & Skog och känna dig trygg i att vi är en professionell samarbetspartner med ett omfattande nätverk inom branschen.

Vi är en lokal aktör som främst är verksamma i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län, det vi kallar Sydost. Gård & Skog sätter gården och dess ägare i fokus. Vi vill att kunden ska känna sig unik och uppskattad. När du vänder dig till oss, för rådgivning och för att köpa eller sälja en gård, kan du vara säker på att vi förstår din situation och dina behov.

Gård & Skog har korta beslutsvägar och är en flexibel samarbetspartner.  Vi träffar dig lika gärna ute i skogen eller vid ditt köksbord, som på vårt kontor i Nybro. Är du i behov av förändring inför framtiden eller vill ha ett bollplank avseende ditt ägande – tveka inte att kontakta oss – din gårdsmäklare i Sydost.